CoCreate 16.5

PTC CoCreate ürün ailesinin son sürümü olan CoCreate 16.5, PTC nin Product Development System'i için yeni entegrasyonlar sağlıyor. CoCreate 16.5 e gelen yedi önemli entegrasyon ve gelişmiş yeni simülasyon çözümü bu verziyonun önemli özelliklerinden.

Kurumsal Görüntüleme

CoCreate Modeling 16,5 ve ProductView ile, kullanıcılar, gelişmiş kurumsal görüntüleme ve görselleştirme araçlarından faydalanıp, her türlü sayısal ürün verisini (çok sayıda makine mühendisliği CAD uygulamaları ve 200 üzerinde döküman tipi de dahil olmak üzere)  görüntüleyip üzerinde işaretleme yapabilirler.

CoCreate Modeling 16.5,  ProductView yerli API lerini, .pvz ProductView dosya formatında 3D Model geometrileri doğrudan çıkarmayı destekler.

ProductView hakkında daha fazla bilgi  »

Teknik Çizimler

Arbortext IsoDraw entegrasyonu, şirketlerin yüksek kaliteli teknik çizim ve animasyonlarını olıuşturma ve güncelleme işlemini otomatize etmesine yardım eder.

Şimdi siz CoCreate in orijinal 2B ve 3B verilerini kullanarak, teknik çizimler, akıllı grafik montaj talimatları, parça katalogları, operatör ve servis kılavuzları, eğitim dokümanları ve benzerlerini kolaylıkla oluşturabiliceksiniz.

CoCreate Modeling 16.5 ile doğrudan Arbortext IsoDraw tarafından okunulabilen  .pvz formatında ve tüm montaj yapısını içeren ProductView dosyası doğrudan çıkartılabilir.

Arbortext IsoDraw hakkında daha fazla bilgi »

Mühendislik Hesaplamaları

CoCreate Modeling 16.5 şimdi Mathcad ile beraber çalışıyor.

Kolaylıkla mühendislik kritik verilerini oluştur ve belgele, şirketinize ait değerli mühendislik hesaplamaları bilgilerini saklar..

CoCreate Modeling 16.0 da olduğu gibi, Mathcad nesneleri CoCreate Annotation çizimleri içine OLE nesneleri olarak yerleştirilebilir.

Mathcad hakkında daha fazla bilgi  »

Hızlı Prototipleme ve Kalıpçılık için yüksek hızlı işleme  

Pro /TOOLMAKER ile artık Hızlı Prototipleme ve Kalıpçılık için yüksek hızlı işleme çözümünüz var.

Pro/TOOLMAKER  etkili araç yolu oluşturulması için eşsiz kolaylığı ve otomasyonu sağlar.

CoCreate Modeling 16.5 yalnız bir düğmeye basmakla modeli GRANITE formatında kaydeder,  Pro/TOOLMAKER  i başlatır ve geometriyi yükler.

Eğer geometri CoCreate Modeling'inde değişirse, değişen geometri Pro/TOOLMAKER e yüklenebeilir ve takım yolları otomatik olarak güncellenir.

Pro/TOOLMAKER  hakkında daha fazla bilgi  »

Üretim İşlemesi

Pro/ENGINEER NC modülleri çeşitli seviyelerde  ürün işleme çözümleri sunar:

Pro/ENGINEER Wildfire ile beraber çalışma

Hem CoCreate Modeling hem  de Pro/ENGINEER kullananlar veya yalnız Pro/ENGINEER kullananlar yeni GRANITE entegrasyonu sayesinde CoCreate Modeling 16.5 den gelen modeller direk olarak Pro/ENGINEER Wildfire (3.0 sürümü ve yukarısı) da kullanilabilir..

GRANITE Entegrasyonu hakkında daha fazla bilgi »

"CoCreate Drafting" için Kurumsal PLM

CoCreate Drafting için "Windchill Workgroup Manager" sayesinde, Windchill tabanlı bir Kurumsal PLM sistemi oluşturabilirsiniz.

İster 2B tabanlı bir ürün geliştirme süreci izleyin,  ister "CoCreate Drafting" i "CoCreate Modeling" den farklı bir 3B CAD yazılımıyla ile birlikte kullanın, Windchill Workgroup Manager size güçlü bir Kurumsal PLM platformu sunar.

CoCreate 16.5 ile PTC çözümlerini kullanmakta avantaj elde ederek, ürün geliştirmenizi optimize eder, gereksinmelerinizi ve hedeflereinizi karşılayabilirsiniz..

16.5 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için, http://www.ptc.com sitesini ziyaret edebilir, e-posta adresi info@mip-group.com dan bilgi alabilir veya satış temsilcinizle irtibat kurabilirsiniz.